Unitas Gala

Zaterdag 21 november zullen 700 studenten de mooie golfbaan van BurgGolf betreden. Niet zozeer de golfbaan zelf, maar juist het bijzondere restaurant van de club, de lobby van het bijbehorende hotel, en de vergaderruimten van de club zullen als toneel dienen voor dit mooie en bijzondere evenement.

Geheel in stijl zullen chique geklede dames en heren genieten van de band Network en de DJ's Bono en Milo. De band is vooral in het zuiden des lands een enorm bekende band, maar treedde in Utrecht al meerdere malen op voor een groot studentenpubliek, tijdens twee Sixpack evenementen. Bono is al jaren een bekende DJ in de Utrechtse dancescene en ver daarbuiten. Als resident op Twisted Dance & Fashion, Super Sunday en Switch avonden, resident van de Havana in Utrecht en graag geziene gast op verscheidene events, festivals en cluboptredens, weet hij als geen ander de studenten te beroeren. Milo, aanstormend talent, finalist in de TWSTD DJ Contest te Amsterdam, DJ in de Utrechtse undergroundscene en student. Als vervent DJ en feestbeest dat tevens studeert zal hij de studenten van USR Unitas helemaal gek krijgen op de dansvloer.

De organisatie van de avond is in handen van Buzz-E en Burg Golf, die samen de studenten voorzien van alles wat zij nodig hebben. Vooral een mooie locatie, juiste faciliteiten, optredens, programmering en additionele mogelijkheden maken dit evenement tot een bijzonder evenement voor de Utrechtse studenten.