Buzz-E gaat samenwerking aan met Center Parcs

Buzz-E timmert hard aan de weg haar klanten te bieden wat zij willen en meer. Buzz-E van huis uit een conceptbureau dat concepten ontwikkeld voor bedrijfs- en marketingevenementen, biedt tegenwoordig bijna het hele spectrum aan wat nodig is voor een evenement.

Naast conceptontwikkeling, marketing, communicatie, planning en advies, biedt Buzz-E al enige tijd ook catering, dinerconcepten, licht, geluid, dansvloeren, workshops, sprekers, artiesten, techniek, decoratie en groendecoratie aan. Voor elke afdeling heeft Buzz-E bekwaam personeel dat binnen hun werkvlak hoog staan aangeschreven.

Sinds kort werkt Buzz-e samen met Center Parcs waardoor Buzz-E niet alleen in de productie kan voorzien, maar ook in de overnachtingen en bijzondere teambuilding activiteiten die voorheen alleen maar via Center Parcs zelf gerealiseerd konden worden.

"Een nieuwe samenwerking met veel potentie en een geheel nieuwe ervaring", volgens directeur Desh Ramnath van Buzz-E. "Nu kunnen we klanten een geheel andere ervaring aanbieden. Entertainment, informatie en beleving worden goed gecombineerd in een goed gefaciliteerde omgeving, waarbij alles bij de hand is en mensen in de natuur kunnen genieten van het evenement".

Naast Center Parcs is Buzz-E druk bezig met andere partijen en locaties, zodat het aanbod en diversiteit van de evenementen alleen maar zal blijven groeien. "De klant is immers koning en we pretenderen dat we tailor made evenementen aanbieden. Dus moeten we daar ook hard voor werken. Van hard werken en ervaringen delen is tevens ook nog nooit iemand dommer geworden", aldus de heer Ramnath.