Science2Business Challenge

De voorronden waren enkele weken ervoor al begonnen door middel van ingestuurde business plannen, onderzoeksresultaten, concepten en combinaties van al het eerder genoemde. Aan de hand van de ingezonden stukken werd een voorselectie gedaan door Utrecht Inc. Waarna de jury zich ontfermde over de overgebleven deelnemers. Uiteindelijk bleven er na deze voorselectie drie deelnemers over die zich mochten presenteren aan een nieuwe jury die op het gebied van duurzaam ondernemerschap vakbekwaam genoemd mochten worden.

Voordat de finale plaats vond, waren er tal van presentaties en succesverhalen van duurzame ondernemers die financieel volledig onafhankelijk zijn geworden. Deze succesverhalen hebben de finalisten en bezoekers weten te enthousiastmeren voor duurzaam ondernemerschap en het geheel uit de geitenwollen sokken sector gehaald.

Uiteindelijk een zeer geslaagde dag voor de sprekers, finalisten, jury, bezoekers, Utrecht Inc, maar ook heel ondernemend Utrecht in het bijzonder.

De productie van dit evenement lag in handen van Buzz-e met als productieleider Niels Snaphaan en producent Desh Ramnath.