Buzz-E sponsort Milan Festival Zuiderpark

Buzz-E biedt grotendeels kostenloos haar diensten aan op het gebied van conceptverbetering, netwerken, relatiebeheer, horeca organisatie en programmering. Hierdoor weet Buzz-E de kosten voor het non-profit festival fors te drukken. Uiteindelijk kan de stichting meer geld investeren in bijzondere optredens en een mooier festival terrein.

Milan Festival is een van de grootste non-profit festivals in haar soort wereldwijd. Hiermee een bijzondere aanwinst voor de Nederlandse maatschappij dat momenteel verdeeld is door (on)terechte angsten, economische crisis en wereldwijde drukte omtrent religie. Dit festival is niet hoogdravend en is voor iedereen bedoeld. Samen kunnen mensen onder het genot van heerlijke muziek, hapjes en drankjes lekker bijeenkomen in het mooie zuiderpak te Den Haag en vergeten waar al die nutteloze heisa over gaat.

In plaats van elkaar negeren, ontwijken, verwijten, bekritiseren en aanvallen, biedt het festival de mogelijkheid om van elkaar te leren en genieten. Iedereen is anders, maar ook weer niet. Dat maakt de wereld interessant en spannend volgens de organisatie.

"Buzz-E is een strenge, zakelijke en georganiseerde partner. Af en toe een beetje wennen voor een non profit partij met sociale vriendelijke en gemakkelijke insteek. Maar gelukkig vult dat ons juist aan en kunnen we samen het festival op een hoger platform krijgen. Hierdoor zijn we verzekerd van een toekomst voor het festival en kan het festival op haar beurt weer bijdragen aan een betere toekomst voor sociaal Nederland", aldus de heer Chotoe, voorzitter van Stichting Milan Zuiderpark.

"Ik zou iedereen aanraden dit festival bij te wonen. Heerlijk eten, goede muziek, verschillende muziekgenres, dans, show, entertainment, markt, kermis en een goede sfeer zijn ingredienten die niet snel elders gevonden worden. Het soms nog naive karakter is juist weer de charme van het festival, waardoor iedereen zich gelijk op een tropische markt in de tropen waant. Dan moet het weer natuurlijk wel meezitten, anders is het een zeer tropische gewaarwording in regenachtig Nederland. Maar ook dan is het meer dan de moeite waard". Desh Ramnath blikt terug op vorig jaar toen het Zuiderpark een van de weinige plekken in Nederland was die het drie dagen droog hield met zeer tropische temperaturen. "Ik heb het festival ook wel eens in de regen meegemaakt, maar ook dan is het erg leuk. Vooral wanneer je bedenkt dat het je slechts een biertje kost".

Meer informatie over het Milan Festival is te vinden op www.milanzuiderpark.nl