Incentives

Door goede connecties met Azië en het kleiner worden van de de afstanden wereldwijd, is Buzz-E in staat om veilige, mooie, kwalitatieve producten te leveren aan haar klanten. Het gaat in deze om incentives, kleine cadeautjes, die uw bedrijf kan weggeven aan relaties, personeel, klanten en media. Op deze manier kan uw bedrijf uw relaties bedanken, maar ook een herinnering aan uw bedrijf bieden.

Incentives zijn marketing technisch heel handig, maar vooral leuk voor degenen die het ontvangen. Veelal worden incentives uitgereikt op afspraken, tijdens meetings, in kerstpakketten, tijdens recepties, vieringen en andere bedrijfsevenementen. 

Vooral tegenwoordig is het belangrijk voor bedrijven hun budget goed en efficiënt te besteden. Dit kan al door uw incentives bij ons te bestellen. Buzz-E biedt in principe geen standaard pakket aan incentives, maar ontwikkelt samen met u en uw bedrijf een passende incentive die past bij het bedrijf, haar doelstellingen, haar cultuur en haar huisstijl. Via onze partners in China en India ontwikkelen wij deze en transporteren wij deze naar waar u maar wilt. 

Niks is zo bijzonder als een op maat gemaakte herinnering en cadeau.