Marketing & Communicatie

Marketing en communicatie zijn essentieel voor uw bedrijf op vele vlakken. Volgens Buzz-E moet uw evenement ook gezien worden als communicatiemiddel en daarom ook passen binnen uw marketing en communicatie beleid. Aan de andere kant kan een evenement juist aangewend worden als marketingtool binnen uw marketingbeleid.

Op beide vlakken is Buzz-E uw aangewezen bij die juist goed in staat is om de marketing en communicatie te verwerken en verweven in en met uw evenement. Het evenement wordt op deze manier onlosmakelijk verbonden met de activiteiten van uw bedrijf, uw huisstijl, cultuur en doelen. Dit kan gericht zijn op een specifiek product, tijdens een productlancering, maar kan ook gericht zijn op het totale bedrijf, tijdens personeelsfeesten, klantendagen, conferenties en congressen.

Ook schrijft Buzz-E een concept uit dat uw marketing aanvult, verdiept en toepasbaar maakt. Op deze manier wordt uw product of dienst direct bij de eindgebruiker bekend gemaakt, terwijl de "middle man" niet overgeslagen wordt. Een marketing evenement dat alle schakels baat en niemand schaad. Met een dergelijk evenement kunt u uw bedrijf en uw product direct in de spotlight zetten en uw bedrijf een nieuwe impuls geven.