Aankleding en Decorbouw

Uw evenement is nooit af zonder aankleding. Een goede locatiekeuze is niet alles, want veel van uw personeelsleden, klanten, relaties, kennissen, investeerders en familieleden zijn in hun leven op meerdere locaties geweest en willen graag verrast en overrompeld worden. Een juiste passende aankleding kan van een bestaande locatie een geheel nieuwe ervaring maken, waardoor iedereen zich waant in een nooit eerder bezochte locatie.

Bij een kleiner budget kan er echter ook gekozen worden voor aankleding die niet perse de locatie geheel omtoverd, maar wel duidelijk het karakter van het evenement neerzet. Hierdoor krijgt het evenement een look and feel die past bij het evenement, het bedrijf, het product, de dienst en de doelen behorende bij het evenement. 

Buzz-E heeft een aantal binnenhuis architecten in dienst die uitstekend in staat zijn om de aankleding ook nog op de juiste plek te plaatsen om een optimaal resultaat te bereiken. Natuurlijk kan het geheel ook vormgegeven worden zonder een echte binnenhuis architect, wanneer er kosten bespaard dienen te worden. Naast onze binnenhuis architect heeft Buzz-E ook de beschikking over een aantal uitstekende decorbouwers die geheel op maat uw decor ontwerpen en produceren. Het mag natuurlijk overduidelijk zijn dat de decorstukken voldoen aan de wettelijke eisen en brandveiligheidseisen. 

Ook op dit vlak heeft Buzz-E te bieden wat te klant wil, passend bij de wensen en het budget van de klant. Diversiteit, kwaliteit en uitstraling spelen hierbij een belangrijke rol.