Groen Decoratie

Buzz-E biedt naast normale aankleding en decorbouw ook groen decoratie aan. Groen decoratie is een uitstekende manier om uw evenement meer leven in te blazen. Uw evenement voelt warmer en natuurlijker aan, waardoor de bezoekers zich eerder thuis en op het gemak voelen. Groen decoratie kan afgestemd worden op de overige decoratie, waardoor alles één geheel lijkt. Vooral nu duurzaam ontwikkelen en produceren een steeds belangrijkere en populairdere rol speelt, is juist het bieden van een groene omgeving een must.

Van palmbomen en exotische planten tot de in Nederland voorkomende planten, van exotische bloemen tot de Nederlandse tulp (ook al komt deze van oorsprong niet uit Nederland), van hangplanten tot potplanten en van lichtgevende plantenbakken tot kunstige potten. 

Ook op dit front is Buzz-E in staat datgene te bieden dat de klant graag wenst en ideaal past bij het concept, de marketing en communicatie, het product, het evenement, de huisstijl, de doelen en de cultuur van het bedrijf of evenement.